Контакти Vigna Tech - Технологија во лозарството

VIGNA TECH s.r.l.s

Regione Dota Nr. 28 - Cap.14053-Canelli ( AT )

Numero Rea: AT-130235

P.I 01623950050 Capitale sociale 5.000 I.V

АДМИНИСТРАТИВНИ КОНТАКТИ

 

Emiljana Qosja - Presidente

Cell. 342-1884256

Hristina Janevska  - Администрација
Администрација: amministrazione@vignatech.it
Cell 375-6168405
Сертифицирана електронска пошта:
vignatecsrls@pec.it

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ
Информации: infovignatech@gmail.com

АГРОНОМО - ТЕХНИЧКА ПОМОШ
Земјоделски техничар Џанлука Пеирано
Пошта: agronomo@vignatech.it
Cell 348-7373272

КОМЕРЦИЈАЛНА ОБЛАСТ ИТАЛИЈА
Cell 328-1469772 Аndrea Duretto
Cell 329-2126840 Domenico Amerio

 

Skype: VIGNA TECH srls

EXPORT

Hristina Janevska Cell. 375-6168405

Mail: export@vignatech.it

Магацински распоред

Утро од 08.00 до 12.00
Попладне 01:00 до 18:30 часот
За ургентните повици во секое време.