VIGNA TECH prodhon dhe shpërndan ZEOLITE A CHABASITE një produkt tërësisht 100% Italian: pas suksesit jashtëzakonisht të madh të arritur në vitin e parë të veprimtarisë, VIGNA TECH beson verbërisht në përfitimin që jep në Bujqësi, për këtë arsye bëhet pjesë e një gurore e nxjerrjes dhe rrit atë që ishte cilësia e materialit. 6% produkt i pastër, më pak pluhur dhe më i ekuilibruar me madhësi të ndryshme grimcash për sektorë të ndryshëm si mullinj për ushqim, lulishte, vreshtari, mbjellje dhe trajtim uji. Përveç Zeolite në Chabasite, Vigna Tech ofron FERTENAT nga BIOAGRIFERT, një pleh organik biologjik stimulues biologjikisht, HUMUS DI LOMBRICO me cilësi më të lartë dhe DETYRINEN E VERA TAILOR'D VESHJEN TUAJ italiane, rrushi juaj, rrushi juaj, etj. vera jote Më e mira juaj Të gjitha prodhimet tona janë të lejuara në bujqësi organike.


Historia jonë

"Vigna Tech" lindi nga një ide e tre miqve Emiljana Qosja, Andrea Duretto e Domenico Amerio që ndajnë një pasion të madh: vreshtaria. Projekti ynë pilot fillon nga një vresht me qira në San Marzano Oliveto (AT), një vend ku idetë tona marrin formë dhe ku në rreth 2 hektarë tokë, ne përpiqemi të kultivojmë duke eksperimentuar me ide dhe vlera të reja shumë të dashur për të gjithë ne, një mbi të gjitha qëndrueshmëri. Për ne, ky koncept në bujqësi nënkupton që njerëzimi ka akoma mundësinë e zhvillimit të qëndrueshëm, domethënë për ta bërë atë të përmbushë nevojat e gjeneratës aktuale pa kompromentuar aftësinë e brezave të ardhshëm për t'iu përgjigjur atyre. Për ne, në fakt, bujqësia e qëndrueshme duhet të përfshijë strategji parandaluese që janë të pranueshme jo vetëm nga pikëpamja ekologjike, por edhe nga pikëpamja ekonomike dhe sociale.


Misioni Jon

Kur kemi menduar të lindim “Vigna Tech” kemi menduar për teknologjinë e lidhur me vreshtin: sot jetojmë në një epokë që ekziston aq shumë për të mos thënë shumë konfuzion në treg. Vigna Tech dëshiron t'u drejtohet klientëve të saj dhe të gjithë atyre që duan të instalojnë dhe përdorin materiale cilësore, por mbi të gjitha kuptojnë se çfarë u ofron tregu dhe i rrethon ato saktësisht, në mënyrë që të mos ngecin mbi produktet "false". Vigna Tech ka përqafuar linjën e cilësisë dhe ofron pole, tela, pajisje shtesë, spiranca, sisteme pemishte me cilësi të lartë dhe vetë Zeolite Chabasite e saj e aktivizuar për trajtimin e çdo lloji të kulturave bujqësore. Për Vigna Tech është me rëndësi thelbësore të jesh i aftë të eliminosh ose të paktën të zvogëlosh në mënyrë drastike përdorimin e pesticideve, pesticideve, herbicideve etj. që ndotin tokën tonë çdo ditë dhe gjithashtu veten. 

 

Në mënyrë që të ofroni gjithmonë një shërbim më të mirë, Vigna Tech ka filluar fushatën PRE-SEASONAL: ju mund të porositni produktet tona me shpërndarjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja pa u shqetësuar për çmimin dhe duke përfituar nga çmimet më të mira.

 

 

Ne i informojmë klientët tanë dhe të gjithë ata që shfletojnë në faqen tonë i cili është në dispozicion në kompaninë tonë, humus i krimbit tokësor të shtuar në Zeolite Chabasite: një përzierje eksplozive plot energji për mirëqenien e tokës tuaj pa të barabartë !!!

Produkt ekskluziv!