Kompania jonë VIGNA TECH së bashku me partnerin tonë, kryen veprimtarinë e saj të nxjerrjes dhe përpunimit të agregateve vullkanike, zbulimin dhe rikualifikimin e disa njësive ekzistuese të prodhimit, të vendosura në kufirin midis Toscana dhe Lazio, material i formuar nga ftohja dhe përmbytja pasuese e një vend antik vullkanik, veprimtaria e të cilit përcaktoi formimin gjeologjik të zonës përreth duke e bërë atë të pasur me agregate vullkanike, si POMICE, LAPILLO dhe ZEOLITE.

Zeolite chabasite

Specializimi ynë është në përpunimin e ZEOLITE me shitjen e tij në çanta të mëdha në madhësi të ndryshme kokrrizash bazuar në përdorimin e synuar.

ZEOLITET karakterizohen nga fuqi e lartë dhe selektive e shkëmbimit të kationit dhe kanë aftësinë për të neutralizuar, mbajtjen e tyre brenda strukturës së tyre, elementë që lëshojnë si amoniakun, metalet e rënda dhe molekulat organike, për të thithur gazra aromë si amoniaku , sulfuri i hidrogjenit dhe mercaptans dhe kanë një efikasitet të madh në zvogëlimin e emetimeve aromatike nga stallat e biomasës ose të tjera.


Prodhimi i Zeolite Chabasite është një produkt ideal për kompanitë që duan të eliminojnë të gjitha produktet kimike dhe sintetike.

zeolite chabasite e insalata rucola

ZEOLITE GRANULAR për tokën

ZEOLITE CHABASITE një produkt 100% natyral


ZEOLITE 70-10 Mikronizuar


Shmang formimin e kërpudhave dhe për këtë arsye sëmundjet, largon insektet dhe mbron nga ngricat dhe / ose nxehtësia.


Bimë më të forta dhe më të shëndetshme!


Bujqësia më e fortë, e gjelbër !!